Makluman PENTING kepada semua Ibu Bapa dan Penjaga

Arahan diterima daripada PK HEM melalui emel ke YDP pada 20/8/2011. Arahan yang sama telah dipaparkan di Facebook KISAS dan PIBG KISAS. Mari kita bekerjasama dengan pihak sekolah demi kebaikan dan keselamatan anak-anak kita di sana.

—————————————————————————————————————-

Pelawat tidak dibenarkan sama sekali masuk ke kawasan asrama sepanjang masa, lawatan hanya dibenarkan pada hari Sabtu dan Ahad serta hari kelepasan umum sahaja bermula jam 12.30 tengahari hingga 6.00 petang, bagi pelawat asrama lelaki hendaklah melapor diri di pondok pengawas di sebelah pondok pengawal sekolah sebelum berjumpa dgn anak mereka (ini kerana kawasan asrama sempit utk parking kereta)

Ibu-bapa yang bercadang membawa anak mereka keluar atau pulang ke rumah bukan pada tarikh outing atau diluar tarikh balik bermalam hendaklah mengemukakan permohonan kepada Tuan Pengetua KISAS seminggu sebelum tarikh yg dicadangkan utk kelulusan.

Ibu-bapa yg masuk ke kawasan sekolah di luar waktu lawatan hendaklah melapor diri di pondok pengawal dan melakukan urusan di pejabat KISAS sahaja (sila dapatkan stiker KISAS)

berkenaan tarikh balik bermalam untuk Hari Raya ialah pada 25/8/2011 (Khamis) jam 12.30pm sehingga 4/9/2011 (Ahad) jam 6.00 petang. Pihak KISAS mengharapkan kerjasama ibu-bapa supaya dapat menghantar anak mereka pulang sebelum jam 6.00pm.

—————————————————————————————————————-

Advertisements
This entry was posted in Hal Ehwal Murid, Umum. Bookmark the permalink.

PIBG KISAS mengalu-alukan sebarang komen

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s